Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Αποκλειστικό! Ο αληθινός "Φώτο Σοπ"


Αν είσαι άνθρωπος και κατοικείς στην Γη, Γαλαξίας του Ανδρομέδα και έχεις απογαλακτίσει, δεν δικαιολογήστε να μην γνωρίζεις τον μυστηριώδη τύπο, ονόματι "Φώτο Σοπ" ο οποίος τρυπώνει σε ξένα προφίλ και βάζει την.. δικιά του πινελιά στις φωτογραφίες των φίλων του!
Όπως έχουμε συνηθίσει πλέον, είμαστε οι πρώτοι που ερευνούμε την υπόθεση και είμαστε έτοιμοι να σας αποκαλύψουμε μερικά στοιχεία για τον εν λόγο "τύπο".
Πέρα όμως από την μακροχρόνια έρευνά μας, καταφέραμε να έρθουμε και σε επικοινωνία μαζί του, ώστε να είμαστε σε θέση να σας αποκαλύψουμε και μερικές.. έξτρα λεπτομέρειες για την προσωπικότητά του.
Αρχικά, θα σας αποκαλύψω κάτι το οποίο προφανώς οι περισσότεροι, δεν έχετε πάρει χαμπάρι. Είτε επειδή δεν σκαμπάζετε και πολλά, είτε επειδή σας διέφυγε (το πρώτο ;). Πηγαίνοντας στην καρτέλα "Πληροφορίες" στο προφίλ του, μπορεί να δει κανείς κάποια "spoiler alerts" σχετικά με αυτόν!
Έπειτα από πολύωρη παρατήρηση της καρτέλας, καταλήξαμε σε μερικά πιθανά "στοιχεία"
  • Παίζει maikraft
  • Έχει ένα χελιδόνι
  • Είναι Illuminati
  • Φωτιά? wtf?
  • Τον παππού του τον λένε Χρήστο
Περνώντας στο δεύτερο σκέλος της έρευνάς μας, πρέπει να σας πω, πως δεν υπάρχει καν δεύτερο σκέλος, καθώς παρ' όλες τις ώρες που ξοδεύτηκαν σε αυτή την έρευνα, δεν καταφέραμε να βρούμε περαιτέρω πληροφορίες.

Τέλος, ακολουθεί απόσπασμα από την συνομιλία που είχαμε.
1 σχόλιο: