Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Πήγαμε στο φεστιβάλ Cancer City 2015 - PalaiokastronΠήγαμε στο φεστιβάλ Cancer Music 2015 - Palaiokastron... και μας άρεσε πολύ! Την εκδήλωση παρουσίασε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας και στην σκηνή έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Dj Idios, ο οποίος μας έδωσε αποκλειστική συνέντευξη.


"Αν ήμουν μάρκα προφυλακτικών, θα ήμουν η Durex"

... αυτά ήταν τα λόγια που μας είπε σχετικά με την εκπληκτική παρουσία του στην σκηνή του Δημοτικού Μεγάρου "Παύλος Μελάς". Επίσης, μας αποκάλυψε πως έχει ξανα κάνει DJ σε σχολικό χορό, όταν πήγαινε ακόμα στην 3η γυμνασίου! 

"Ο Γιώργος Νταλάρας, είναι ένας καλλιτέχνης που θαυμάζω από μικρό παιδί, θα ήθελα σίγουρα να κάνω κάποια συνεργασία μαζί του στο μέλλον"

... μας απάντησε όταν τον ρωτήσαμε για τον Νταλάρα

Ακόμα, αξιοσημείωτη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν εισέβαλε στην αίθουσα ο Στέλιος Μ., γνωστός ταραξίας για την τοπική κοινότητα και αναποδογύρισε ένα τραπέζι φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Κινήματος Ελλάδας. Πολλοί υποστηρίζουν ότι επρόκειτο απλά για ένα οργανωμένο σκάνδαλο με σκοπό την προσοχή των Μ.Μ.Ε. Αλλά δεν λείπει και το ενδεχόμενο ψυχολογικών προβλημάτων του ταραξία! Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί από βδομάδα, όποτε και θα έχουμε νεότερα στοιχεία!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου