Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

Επτά tips για το σούβλισμα του αρνιού, που θα σας κάνουν να φτύνετε τον κόρφο σας


Είστε και εσείς ένας από εκείνους οι οποίοι την Κυριακή του Πάσχα, σουβλίζουν ένα αρνάκι από το κεφάλι, (αφού πρώτα το έχει μαχαιρωθεί θανατηφόρα στο λαιμό και γδαρθεί), στη συνέχεια γλεντάνε από πάνω του όλη τη μέρα παρέα με το μισό σας σόι καθώς αυτό ψήνεται στη σούβλα? Γιατί εγώ, είμαι ένας από αυτούς! (τύφλα να 'χουν οι ζουλού). Τι πρέπει να προσέξετε όμως φέτος
την ΑνΑσΤαΣη όσον αφορά το σούβλισμα και το φάγωμα? Παρακάτω σας παραθέτω 7 συμβουλές που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας τις άγιες ώρες της Ανάστασης.


  1. Μασάμε με αργό και σταθερό ρυθμό. Ένα στα 4.404 άτομα θα πεθάνει από ασφυξία και πνιγμό από κάποιο τρόφιμο (έγκυρο), γιατί αυτό να μην είναι αρνί στη σούβλα?
  2. Εάν γλεντάτε σε μπαλκόνι ή ταράτσα, δώστε προσοχή γιατί οι πιθανότητες να πεθάνει κάποιος πέφτοντας από κτίριο είναι 1 στις 6.115. Δεν θα θέλατε αυτή η μία περίπτωση να σας τύχει την Κυριακή του πάσχα ;)
  3. Φάτε όσο αντέχετε! Μην το παρακάνετε, τον Αύγουστο εν έτη 2013 μία γυναίκα από τα Τρίκαλα έχασε την ζωή της σε ηλικία μόλις 51 ετών από υπερβολικό φαγητό!
  4. Εάν θέλετε να παραμείνετε ζωντανοί την Κυριακή του πάσχα, να μην το παρακάνετε με την κάνναβη! Η υπερβολική δόση σκοτώνει!
  5. Σε περίπτωση που είστε από εκείνους που προτιμούν να σουβλίσουν στην εξοχή, μείνετε μακριά από ποταμίσιο νερό! Μπορεί να περιέχει να απόβλητα από κοντινά εργοστάσια, συνεπώς, πιθανών να πάθετε κάποια μόλυνση.  
  6. Κρατήστε φαγητό για το σπίτι! εάν σουβλίσετε σε γειτονικό σπίτι ή σε σπίτι φίλου, τότε τα ταπεράκια είναι ο καλύτερός σας φίλος.
  7. ΟΥΤΕ ΓΟΥΛΙΑ COCA~COLA. μόνο pepsi ;)
Και γαι το τέλος, ένα έξτρα κουλ tip από τον Dr. Dim Greg.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου