Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Μικρό αγόρι μπαίνει στο pornhub...


 Μικρό αγόρι είδε τον εαυτό του σε διάσημη σελίδα πορνό!
Όλα άρχισαν όταν το παιδί πήρε μια σέξυ πόζα λέγοντας ότι θέλει να παίξει "Fifa".Τότε ένας φίλος του άρχισε να τον βγάζει βίντεο με την δικαιολογία ότι "του αρεσουν οι μιλφαρες;", δυστυχώς οι επιστήμονες δεν κατάφεραν να εξηγησουν τον τελευταίο ορο αφήνοντας την προταση κρυφή αλλα και πολλά κενά στην υπόθεση.


Επίσης λέγεται ότι στο βίντεο μπορεί να ακουστεί ενα κοριτσάκι να φωνάζει μημημη; Ακόμη κάποια στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στήν υπόθεση είναι τα παρακάτω " tags " που προστέθηκαν στο βίντεο:
Mia khalifa , Enas pisoglentis , Agios petros , Poiotita ksilokarvounou "karkaris", farma koukakis , Stonebank? , emprime semedaki.
Καθως η ερευνητική υπηρεσία δεν κατάφερε να βρεί τον άνθρωπο που το ανέβασε , οποίος βρεί έστω και ενα στοιχείο θα τον παρακαλούσαμε να καλέσει στο 2310694679 και να το αναλύσει.
Άλλα στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν στην λύση του μυστηρίου είναι:
➡Το ονομα (lisa mann), μερικές ιδέες που μας ήρθαν για το ολόκληρο όνομα του δράστη ειναι lisa manidou , skrillex , antonia koukaki , markadoros2003 , eliza zapra
➡Η τοποθεσία, εδώ έχουμε έρθει σε συμπέρασμα, ο τοπος που τραβήχτηκε το βίντεο είναι το ελαιοτριβείο "Ο νόστιμος Σαλονικιός" 
➡Η Μπαταρία, απο οτι φαίνεται ο δράστης είχε λίγη μπαταρία οπότε φορούσε ζαρτιέρες*
Τέλος θα θέλαμε να προσθέσουμε οτι εκείνη την βραδιά οι παρέα είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες Κρυου ροφηματος γρανιτας απο το διάσημο τσιπουραδικο "excite", Μακεδονικού χαλβά, Σουρωτής , cheetos drakulinia και αβοκάντο...


*διόρθωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου